Arcitech ladegeleiders

Gemaakt voor de toekomst

Nieuwe schuifladeplatform van Hettich: ArciTech

klik op de foto beneden voor de video

Het nieuwe schuifladesysteem ArciTech wird ontwikkeld om keuken- en meubelproducenten het samenstellen van de perfecte schuiflade voor verschillende segmenten en individuele behoeftes mogelijk te maken. Met eenmalig loopcomfort en hoge stabiliteit zorgt het schuifladesysteem voor nieuwe normen.

ArciTech werd ontwikkeld om keuken- en meubelproducenten te ondersteunen bij hun verdere toekomstgerichte ontwikkeling onder economisch gezichtspunt. Het innovatieve schuifladesysteem houdt in zijn veelvuldige eigenschappen rekening met actuele en toekomstige markt- en designtrends en is met zijn eenmalig loopcomfort, de onbereikbare stabiliteit en het brede programma op basis van een platform gemaakt voor de toekomst.

Uitstekend loopcomfort
Het loopcomfort van de Actro-geleiding is overtuigend: eenmalig lichte loop, stabiliteit en demping vormen een perfect systeem. Normen worden bepaalddoor het unieke prismaprincipe. De geometrie van de profielen zorgt daarbij voor de buitengewone spoorstabiliteit. Een synchrone besturing garandeert de absoluut gelijkmatige loop van de geleidingsprofielen ten opzichte van elkaar. Het optimaal afgestemde dempingssysteem Silent System combineert de zachte inloop van de schuiflade met hoogstmogelijke belastingscapaciteit. Lage aantrekkingskrachten verhogen het comfort van de gebruiker nog meer.

0df7a8a87c  klik op de foto voor video

 

 

 

Hoogste stabiliteit
Laden worden hoger en breder. Zware, grote frontplaten worden gebruikt. Met geleiders in drie belastingsniveaus 40, 60 en 80 kg bij steeds identieke kast- en frontplaatboringen is ArciTechtegen de actuele en toekomstige eisen opgewassen. Het prismaprincipe van de Actro-geleiding zorgt voor een hoge zijdelingse stabiliteit en lage afzakwaardes.

Economisch platformconcept
Het ArciTech platformconcept maakt het mogelijk snel op klantenwensen en markttrends te reageren en perfect te differentiëren tussen verschillende meubelprogramma’s bij een gegarandeerd slanke en economische productie. Op basis van één enkele geleider kunnen schuifladen en frontladen met verschillende hoogtes en designvormen worden gerealiseerd, opdat geen wens van de klant open blijft. Dit is doorgaans mogelijk met de kleuren wit, zilver en antraciet.
Omwille van het brede standaard assortiment kunnen met ArciTech talloze versies worden gerealiseerd: twee zijwandhoogtes, zes rugwandhoogtes, relingen, stalen TopSides enDesignSides telkens in twee hoogtes evenals een lage zijwand- en rugwandhoogte voor bijzondere toepassingen. Alle elementen kunnen ook met elkaar worden gecombineerd.
Met ArciTech lukt de differentiatie tussen verschillende programma’s bij slanke processen. Pas op het eind van de productie wordt beslist voor welk programma het meubel is bedoeld. Bijkomende elementen zoals de DesignSide kunnen daarom makkelijk worden geïntegreerd. Ook in tentoonstellingsruimtes kunnen dank zij het platformconcept designtrends en verschillende waardes snel en makkelijk worden gerealiseerd.
arcitech lade

 

klik op de foto voor video om te zien welke toebehoren er zijn

 

 

 

 

 

Designvrijheid

Met zijn rechtlijnig en tijdeloos design past het ArciTech schuifladesysteem zich harmonisch aan de keuken en de meubels aan. De constructie van het systeem maakt naast de standaard onderdelen individuele designs van de klanten voor schuifladen en frontladen mogelijk, zodat exclusieve meubelproducenten ArciTech voor de absolute differentiatie kunnen gebruiken.

Efficiënte productie
In Kirchlengern/Bünde, Duitsland, werd een nieuwe productiehal voor een heel efficiënte schuifladeproductie gebouwd. Nieuwe technologieën, een flexibel machineconcept en korte inrichtingstijden garanderen een snelle reactie op wisselende behoeftes.