Nieuwe trends

NIEUW IN HET PROGRAMMA BIJ RIMO

The finest oak collection

We zien het als onze missie om de mooiste en meest decoratieve panelen in eik neer te produceren, waarmee u uw sterkste creatieve ideeën kan ombuigen“ tot spraakmakende interieurs.

Elke plaat die we bij Decospan produceren, is uniek. We springen daarbij creatief en respectvol om met het beschikbare eiken neer. Via unieke productieprocessen weten we de schoonheid, kleur, tekening en structuur van massief hout helemaal te vatten en te versterken, en te combineren met alle troeven van een ge neerde plaat. De fonkel van verwondering in de ogen van een eindklant wanneer die zijn woonkamer, keuken of kantoor betreedt, vormt onze ultieme voldoening.

OAK-NATURAL-sfeer

Oak Natural

No nonsense purity

Natural brengt de eerlijke en ontwapenende schoonheid van de eik naar boven. Zonder franjes, gewoonweg puur natuur. Met hout van streng geselecteerde eiken, langzaam gegroeid in gecontroleerde en gereglementeerde groeizones.

De Natural platen zijn niet behandeld en kunnen naar eigen smaak verder afgewerkt worden met een beits of een vernis. Ook een houtolie leidt tot een optimale bescherming met behoud van het natuurlijke gevoel en de warme uitstraling van fineer.

De 3 looks van Oak Natural zijn verkrijgbaar in 4 fineerdiktes: 0,6 mm, 1 mm, 1,5 mm en 2 mm.

Oak Vintage

Authenticiteit

Oude materialen recupereren en ze een nieuwe bestemming geven, met respect voor het verleden. Dit is de echte spirit van de Oak Vintage look. Eiken balken die decennialang hebben dienst gedaan in treinen, worden nu verwerkt tot neer met een rijk verleden en een warme uitstraling.

Vintage vertelt een verhaal van kwaliteit, respect en ambacht die aan elk interieur een aparte en doorleefde uitstraling geven, kenmerkend voor de ver jnde smaak van zowel bouwheer als binnenhuisinrichter.

De 3 looks van Oak Vintage zijn verkrijgbaar in 2 neerdiktes: 1 en 1,5 mm.

 

Oak Retro

Respect the past, embrace the future

Net als de Vintage look brengt Retro een ode aan de kwaliteit en de warme gezelligheid van weleer. Is de Vintage look voor u wat te uitgesproken, dan biedt onze Oak Retro met zijn zachtere expressie de geknipte oplossing. Oak Retro is weliswaar minder opvallend maar bezit toch het nodige karakter om aan elke ruimte een aparte, kenmerkende sfeer te geven.

Oak Smoked

A class of it’s own.

Oak Smoked straalt pure klasse uit. Door de Kroatische eik in de kern te roken, verkrijgt die een stoere uitstraling met eigenzinnig karakter. Het traditionele rookproces en de typische eigenschappen van het eikenhout zorgen voor een krachtige, donkere look. Oak Smoked doet denken aan exclusieve clubs en hotellobby’s met de beste whisky’s en sigaren.

De 3 looks van Oak Smoked zijn verkrijgbaar in 2 neerdiktes: 0,6 mm en 1,5 mm Let op: De kleur van het hout verandert door het schuren.

SHINNOKI 3.0

SHINNOKI 3.0

Het fineerhout Shinnoki 3.0 is zo afgewerkt, dat het direct klaar is voor gebruik. Met Shinnoki beschik je over een rijke keuze aan stevige en kwaliteitsvolle platen in fineerhout, klaar om te verwerken in elk interieur. Ons gamma van maar liefst 16 uiteenlopende designs is afgestemd op alle mogelijke stijlen, van klassiek tot trendy.

DE LOOKS EN DE KWALITEIT

Een belangrijke troef van de Shinnoki plaat is zijn stabiliteit. Dankzij de mixmatch techniek heeft hij de looks en al het goede van een massieve plaat, zonder de nadelen ervan. Daardoor staat de Collection 3.0 van Shinnoki garant voor een uniforme kwaliteit met het natuurlijke, levendige aspect van hout dat zowel zichtbaar als voelbaar is. Ons gamma biedt een uitgebreide keuze aan kleuren, stijlen en houtsoorten, met alleen al voor eiken 7 verschillende varianten.

De voordelen van Shinnoki samengevat:

  • 16 verschillende designs, van klassiek tot hedendaags
  • Consistente kleuren door industriële beitsing
  • Een massieve look dankzij de mixmatch techniek
  • Onmiddellijk leverbaar
  • Duurzaam
  • Makkelijk en snel te verwerken

 

Materiaalsoort: Houtfineer

Afmeting(en): 2790 x 1240 mm

Dikte: 19mm

Milieu eigenschappen: Standaard PEFC gecertificeerd

Bijzonderheden: Beits op waterbasis. Op aanvraag is het eveneens mogelijk om Shinnoki in een ZEROversie te verkrijgen. Dit is dé milieuvriendelijke fineerplaat waar geen ureafomaldehyde aan wordt toegevoegd.