winkel inrichting

Winkelinrichters met ideeën

Bij het inrichten van uw winkel draait het uiteindelijk maar om één ding: hoe maakt u van kijkers kópers? Hoe creëert u een optimale product- en merkbeleving waarmee u het hart van uw klanten steelt? Als dat uw vraag is, komt Rimo winkelinrichters graag met inspirerende ideeën. Want daarmee begint ons vak als specialisten in winkelinrichting: met ideeën.

Onze ontwerpers vertalen uw wensen en randvoorwaarden naar een interieurontwerp. Daarin zijn we praktisch en ervaren; we hebben ideeën over de ideale routing en een prikkelende productpresentatie. We weten hoe u de beschikbare vierkante meters optimaal benut. We durven te dromen, maar blijven ook nuchter. Ons ontwerp past binnen uw budget en is qua planning haalbaar. Heeft uw interieurarchitect al een ontwerp gemaakt? Dan voeren we dit uit zoals het bedoeld is. Met de creativiteit van een ontwerper en de vakmanschap van een interieurbouwer.

Camper centrum Amersfoort

20131009_09241820131009_092532

 

 

 

 

Uit eigen werkplaats


De meubels en presentatiesystemen bouwen we op maat in onze werkplaats. Hierbij combineren we alle denkbare materialen, van massief hout en plaatmaterialen tot glas,natuursteen en RVS. Soms integreren we standaardoplossingen in de inrichting, zoals vitrines of confectierekken. Het doel: zo efficiënt mogelijk een winkelspecifiek interieur bouwen. Een interieur dat we zelf op locatie monteren. We beschikken over een flexibel montageteam.  Als het aan ons ligt, kunnen de deuren van uw nieuwe winkel(s) binnenkort open. Neem contact op voor prikkelende ideeën en een aansprekende

offerte!

Klik hier voor diversen winkel inrichtingen

2013-12-05 21.18.26

2013-12-05 21.17.23

 

 

 

 

                                                    Kooples Bijenkorf Amsterdam