Filosofie

Interieur op maat voor een eerlijke prijs met een persoonlijke touch

RIMO Interieurdesign is gespecialiseerd in het maken van interieur op maat.Elk product vervaardigd door RIMO Interieurdesign is uniek, wij verwerken uw wensen in onze opdrachten zodat geen enkel product hetzelfde zal zijn. Als onze visie ook u aanspreekt, is er een basis om verder in gesprek te komen. Daar nemen we, onder genot van een kop koffie, ruimschoots de tijd voor, zodat we een indruk krijgen van wat u als klant wil. Dit kan bij ons op de Beeldschermweg maar dit gesprek zou ook kunnen plaatsvinden in uw bedrijf. De volgende fase is dan het maken van een 3D-tekening. Voor ons is er dan inmiddels een beeld ontstaan van de soort meubels, die in de nieuwe inrichting hun plaats kunnen vinden. Regelmatig worden er aan ons zeer speciale wensen kenbaar gemaakt, waaraan wij bijna altijd kunnen voldoen daar wij in het bezit zijn van een eigen meubelmakerij, gespecialiseerd in diverse materialen.

Het belangrijkste uitgangspunt bij ons werk is dat u zich gelukkig moet voelen in het interieur dat in samenwerking met ons tot stand is gekomen. Het moet warm zijn, sfeer en gezelligheid uitstralen. Daarbij staan de wensen van u als klant voorop. De kunst is om met alle gegevens die er zijn iets te doen. Wij kunnen delen van de bestaande inrichting in passen in de nieuwe situatie. Een niet onbelangrijk detail zijn de uiteindelijke kosten. Meestal geeft u als klant zelf aan wat de grenzen zijn en daar houden wij ons dan ook aan. Er zijn natuurlijk altijd de mogelijkheden om een bepaald project in delen uit te voeren, om de kosten te spreiden.

 

trapkast met lounge bank.JPG 2schuifdeuren voor trap

Wij proberen zoveel mogelijk “gewoon”te zijn. Maar dit betreft niet onze service, deze is van ouderwetse kwaliteit die vroeger zo gewoon was. RIMO Interieurdesign levert complete interieurs, keukens, badkamers en projectinrichtingen zowel voor kantoor als voor de zorgsector en maken deze in eigen beheer. Neem gerust eens contact op om te komen en kennis te maken met ons bedrijf.

De koffie staat klaar.