keuken op maat

Onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van keukens van hoge kwaliteit, zorgt ervoor dat u bij ons absoluut aan het juiste adres bent. RIMO Interieurdesign staat garant voor  vakwerk en betaalbare prijzen.

Wij ontwerpen en maken uw keuken op maat. Dat houdt in dat uw wensen bij ons centraal staan. Pas wanneer precies duidelijk is wat uw keuken wensen zijn,  maken wij een 3D ontwerp om u een impressie te geven hoe uw droom keuken eruit komt te zien aan de hand van de tekening maken wij voor u een speciaal op maat gemaakte keuken, die perfect past bij uw persoonlijke smaak en de beschikbare ruimte. U kunt uw keuken bij ons dus helemaal zelf samenstellen, inclusief kleuren en inbouwapparatuur. Kortom; of het nu gaat om een moderne, klassieke, nostalgische of landelijke keuken, wij staan graag voor u klaar.

Bij het vervaardigen van uw keuken in onze eigen professionele werkplaats, maken wij uitsluitend gebruik van duurzame kwaliteitsonderdelen. Zo worden onze keukens vervaardigd van hoogwaardig MDF-materiaal en Eiken, waardoor u bij ons verzekerd bent van een duurzame kwaliteitskeuken. zo is RIMO Interieurdesign helemaal up to date van de nieuwe ontwikkelingen en trends. zoals de lade geleiders 40,60,80 kg. Na kleine ingreep kunnen u de lades gewoon laten veranderen bij glazen zijkanten extra rail en nog meer.

klik hier voor de video van Arcitech en zie zelf wat de mogelijkheden zijn.

Klik hier voor diversen keukens

maatwerk keuken Amsterdam werkblad 80 mm composiet maatwerk keuken Amersfoort

 

Partners van Rimo Interieurdesign

 

hettich(1)

keukenloods